Olyan babaruha és babajáték felajánlásokat várunk, ami még más gyermek számára használható, ugyanakkor a jelenlegi tulajdonosának már nem képvisel értéket. Célunk az, hogy a sok százas érméből egy új játék kerüljön a játszótérre.

Kesztölc Község Önkormányzatának Humán Bizottsága és a Virágzó Kesztölcért Egyesület közös szervezésében babaruha- és játék börzét tartunk.

Olyan babaruha és babajáték felajánlásokat várunk, ami még más gyermek számára használható, ugyanakkor a jelenlegi tulajdonosának már nem képvisel értéket. Szeretnénk, hogy ezek a ruhák és játékok olyan helyre kerüljenek, akik számára fontos lehetnek. A felajánlóktól azt szeretnénk kérni, hogy az adományokért semmilyen ellenszolgáltatást ne kérjenek, viszont, akik szeretnék megkapni, azoknak 100 Ft-os tételenkénti áron hozzájuthassanak. Célunk az, hogy a sok százas érméből egy új játék kerüljön a játszótérre. Szeretnénk kiemelni, hogy nem az a célunk, hogy olyan ruhákat és játékokat kapjunk, ami már nem használható, és ezért adjuk tovább 100 Ft-ért, hanem az a cél, hogy minőségi és használható dolgok találjanak új gazdára, egy jó cél érdekében. Tehát nem garázsvásár, hanem bababörze.

Az esetlegesen fennmaradt ruhákat és játékokat a Máltai Szeretetszolgálat felé továbbítjuk.

A börze napja: 2018. augusztus 25. (szombat, a pontos időpont később)

A ruhákat és a játékokat: 2018. augusztus 21-24. között várjuk a Művelődési Házban, könyvtárkölcsönzési időben vagy időpont egyeztetés alapján: Klinger Ágnes 06-30-50545-94.