Hozz magaddal egy plédet és egy üveg bort! Ha nemrég költöztél Kesztölcre, a legjobb alkalom, hogy kidugd az orrod! Lesz éjszakai túra a gyerkőcöknek, hozd az egész családot!

Piknik! Jazz! Dj! Lampionok!

A Művház feletti kertben, a szabadban, körtefák, diófák között, a szabad ég alatt tartjuk a Csillaghullás Minifesztivált. 

Részletes program

18h: Könyvbemutató - Radovics Istvánné: Kesztölc története Panni néni könyvének új, bővített, gazdagon illusztrált könyvének új kiadása 20 év után jelenik meg újra. Közben: kézműves foglalkozás a gyerekeknek.

Vacsora az Ízőrzők tálalásában: lángos, lecsó kolbásszal, livanki, palacsinta, grillkolbász. Közben: Pityu és Istvánka: Téli mesék: dalok a világról.

Csillagles a Kétágú-hegyen: éjszakai túra a gyerekeknek Kochnyák Sándor vezetésével. Elemlámpát hozzatok! Másfél órás könnyű, vidám sétára készüljetek!

20h: Szalkay David és a Jazzformers koncertje Dávidék  nemrég költöztek Kesztölcre, felesége, Gyulai Zsuzsa festőművész kézműves foglalkozásokat tart a Művházban. A Jazzformers kellemes, pörgős zenével készül.

21-01h: Dj Joe és Papa Soulful Music Night Dallamos, táncos, chilloutos zenék, beszélgetéshez, tánchoz, barátkozáshoz. Közben: Móczik Csaba csillagász előadása a csillaghullásról. 

Előzetes DJ Joe és Papa válogatásából: