Nézettségi rekordot döntött az oldalunk. A kesztölciek harmada böngészte híreinket otthon dideregve a fagyos pünkösdi vasárnapon. Köszönjük az érdeklődést!

A Kesztölc.hu megújult formában március elején indult. Folyamatosan növekszik az érdeklődés, májusban már hetente átlagosan 1500-2000 kesztölci lapozgatja az oldalainkat. Vasárnap egyetlen nap alatt 820-an keresték fel az oldalt.

Olvasóink többsége kesztölci, de sokan nézik az oldalt Budapestről, és az ország más pontjairól is. Külföldről legtöbben Oroszországból néznek minket.

A statisztikák szerint leginkább a reggeli és a délutáni-esti órákban internetezünk. Külön érdekesség, hogy az olvasóink harmada mobil telefonon keresztül olvassa híreinket.

 

Olvasta már?

Csillaghulláson a Négyesmetró Zenekar

Az augusztusi Csillaghullás Minifesztiválon a Négyesmetró Zenekar biztosítja a jó hangulatot. Salánki Gáborral, a zenekar szaxofonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is igényelhető a falusi CSOK

Május 13-án, hétfőn jelent meg a Magyar közlönyben, a Magyar Falu Program keretében 2019. július 1-jén induló a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályai. A kedvezményt a kesztölci lak...

Bográcsgulyásfőző-verseny

A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!