Tájékoztatjuk, hogy 2020.02.25 - én 08:00 - 15:00 között Kesztölc településen áramszünet lesz. A meghirdetett áramszünet oka a szolgáltatás minőségének javítása. Érintett utcák, útszakaszok: Temető utca végig, Széchenyi István utca 1 - 7 - es házszámig, Iskola utca 4 - 8 - as házszámig.

Aggregátor használati igényét kérjük az áramszünet előtt 5 nappal jelentse be ügyfélszolgálatunkon.

Ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezzük, a szolgáltatást előzetes értesítés nélkül visszakapcsoljuk. Kérjük, hogy a tervezett áramszünet időszakában az elektromos berendezéseket kapcsolja ki.

A tervezett áramszünetről sms, vagy e-mail-es tájékoztatást is kérhet az eon.hu/ugyintezes oldalon.

E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt

aramhalozat@eon.hu

Tel.: 06 80/533533

Olvasta már?

FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!

Ön is csatlakozhat!   Az esztergomi Család és KarrierPONT ingyenes készségfejlesztő foglalkozásokat szervez Esztergomban és megfelelő számú jelentkező esetén a környező településeken, így akár Kesztölcön is.

"Költőnk és kora" vetélkedő

FELHÍVÁS 2020. A Szabadművelődés Háza, a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Tarsoly Ifjúságért Egyesület a hagyományoknak megfelelően a költészet napja alkalmából huszonkilencedik alkalommal hirdet "KÖLTŐNK ÉS KORA" címmel...

Szelektív hulladék begyűjtésének elhalasztása

Tisztelt Kesztölciek! Sajnálatos módon 2020.02.05 - én műszaki probléma miatt nem tudtuk Kesztölc településen a szelektív hulladékokat begyűjteni. A pótlást 2020. február 10-én (hétfő) fogjuk tudni elvégezni! Kérném Önöket, hogy szív...