Központi program keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények 1-2 hónap időtartamra,
2022. július 1. és 2022. augusztus 31. közötti időszakra támogatást igényelhetnek a 16-25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatásához.

A program keretében napi 6 órás foglalkoztatás támogatható.
A támogatás előfeltétele: a tervezett foglalkoztatás kezdetét megelőzően a nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Esztergomi Járási Hivatal Dorogi Foglalkoztatási Osztálya, 2510 Dorog, Kálvária utca 18.) nyilvántartásba vetesse magát.
(Hétfő/kedd/szerda/csütörtök: 8.00-14.00., péntek: 8.00.-12.00. között).
Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonuláskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályára befáradnia, annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.
 

Olvasta már?

Ipartestületi meghívó

Kedves Vállalkozók Kedves Szülők! Kedves Szakképzésben gyakorlati oktatást már végző, vagy bekapcsolódni kívánó érdeklődő! Ipartestületeink „Hasznos Ismereteket Terjesztő Társasága” tisztelettel meghívja önöket következő képzési ö...

Óvodai beiratkozás 2022

Tisztelt  Szülők! Terveink szerint 2022.április 20- 21 én, 800- 1500 lesz  az óvodai beiratkozás. A járványügyi helyzettől függ, hogy lehetőség lesz-e személyes találkozásra. Amennyiben nem, vagy valaki szeretné személyes találkozó n...

Adománygyűjtés

TISZTELT KESZTÖLCI LAKOSOK!   A Piliscsévi Karitász közreműködésével tartós élelmiszergyűjtést szervezünk Kárpátaljának a háborús helyzetben kiszolgáltatottak és menekülők számára.