A Művház régóta küzdött azzal, hogy nagy rendezvényekhez nem volt szép étkészlet. Klinger Ági retrodiszkót szervezett, a bevételből most végre sikerült egy 120 személyes gyönyörű étkészletet venni.

Klinger Ági, a Művház vezetője elmondta, hogy a régi, leharcolt fehér-zöld mintás tányérok több generációt kiszolgáltak és eléggé elcsorbultak már. Az új tányéroknak mindenki örülhet, hiszen a következő rendezvények asztalait ékesíthetik majd.

„Szerencsére egyre több az esküvő a művelődési házban, és csodaszép dekorálás jellemzi az esküvőket, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy színvonalasabb étkészletet tudjunk biztosítani számukra és az önkormányzat, illetve a Művelődési Ház rendezvényeire is.” – mondta Ági.

Az év vége miatt pedig egyre több rendezvény várható, szinte üres hely már nincs is a hétvégékre. A tányérokat a november 15-i Magyar Falvak konferencián fogják először használni.

Hozzá kell tenni, hogy a mostani rendezvény nagyon sikeres volt, ezért a jövőben is várható hasonló megmozdulás Kesztölcön!

Borítókép: egy korábbi retródiszkó a Művházban

Olvasta már?

Megmérettek a borok Kesztölcön

Remek hangulatban zajlott le az idei borverseny Kesztölcön. Mindemellett a zsüri értékes tanácsokkal látta el a borászokat. A nyertes pedig Rittling István lett, aki meglepődött, hiszen először készített bort.

Ilyen volt a Tavaszváró séta

Hatalmas érdeklődés, kiváló hangulat! Ezek övezték az idei kesztölci Tavaszváró sétát. Walczer Patrik összefoglalója és fotóriportja.

Kesztölc a világörökségi várományos listán

Kesztölc is része az UNESCO világörökségi várományos településeknek. A pilisi kolostori táj és királyi erdő jó eséllyel lehet nemzetközileg is kiemelt helyszín. Bemutatjuk a javaslatot.