KépviselőtestületSzivek Péterképviselő2517 Kesztölc, Szabadság tér 11.06/30-396-3948emailweboldal

 Szivek Péter vagyok 1979.12.10-én születtem. Feleségem jelenleg 2 éves Júlia lányommal gyes-en van. A szüleim által létrehozott családi gazdaságban dolgozom. Szakterületem a szőlészet, borászat.

Nyolc éve vagyok önkormányzati képviselő. Az eltelt négy évben részt vettem a bizottságok munkájában.

Feladataim közé tartozott az elkészült rendezési terv megfelelő értelmezése, esetleges eltérések korrekciójának kezdeményezése. Az önkormányzat külföldi kapcsolatainak a szervezését tanácsnokként örömmel végeztem. Számos esetben vettünk részt Felsőkirály, Bucs testvértelepüléseink rendezvényein és láttuk mi is őket viszont. Különösen kiemelkedő a sport és a kulturális területen végzett kapcsolattartás. Tekintettel arra, hogy képzettséggel rendelkező, vizsgázott borbíró vagyok, évente szervezem azokat a borversenyeket és borbemutatókat, ahol a helyi bortermelők mellett, a környékbeli, sőt a külföldről érkező vendégek is versenyeztetik a boraikat.

 Ezek a rendezvények minden alkalommal lehetőséget biztosítanak a falu bemutatására, és reményeim szerint elősegítik a céljaim közül az egyik legfontosabb, a turizmus fejlődését.

Ez motivált arra is, hogy annak az Európai Borlovagrendnek a tagja legyek, akik a klastromi Pálos szerzetesrend legfőbb hívei és támogatói.

Tagja vagyok a színjátszó körnek, célom az, minél több fiatal csatlakozzon hozzánk.

Szükség esetén a gazdaság gépeivel elvégzem azokat a munkákat, amelyeket az önkormányzat megfelelő munkaeszközök hiányában nem tud megoldani. Gondozom a Hungaroring környékét, az útszegélyeket és a játszótér megközelítésére is folyamatosan figyelek.

Lehetőségeimhez képest ,igyekszem a Klastrom felé vezető út helyzetén is jobbítani, a valódi megoldást azonban  egy vállalkozói összefogással megvalósítható turisztika fejlődésére irányuló projekt lesz.

 Mivel korosztályom a családalapítás folyamatát éli, tudom őket a gyermekintézmények helyzete, felszereltsége és tartalmi munkája érdekli, így képviselői feladatomnak tekintem, hogy ezek fejlesztésével foglalkozzam. Jelenleg egy olyan uniós pályázat előkészítésében veszek részt, amely lehetőséget hozhat az óvoda fűtésének, szigetelésének és nyílászáróinak teljes felújítására.

Kérem, Önök is segítsenek abban, hogy Kesztölc ne „alvó falu”hanem” élő falu „legyen, amelynek minden lakója igazán jól érzi magát.

Olvasta már?

Kara Erika

képviselő +36 30 310 5672 karajozsefne@gmail.com

Kara József

képviselő +36 30 348 2820 kara.jozsef@invitel.hu