Kesztölc Kestúc

keresés

Dorog egy napra a gyerekeké lesz! Legó, kézműveskedés, állatsimogatás, modellezés, felsorolni is nehéz a sok programot. 

A május 28-án, Dorogon az Otthon téren megrendezésre kerülő eseményen a város óvodái és a családsegítő szolgálat szakemberei kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket, akik többek között kipróbálhatják a kavics festést, a tészta fűzést, a fonott karkötő készítést, de kaphatnak csillámtetkót is.

A művelődési házban legokiállítás várja az érdeklődőket, ahol megcsodálhatják a kreatív alkotásokat és ha kedvet kapnak, a kihelyezett legokból maguk is építhetnek valamit.

Az állatkedvelőknek a Bogáncs Kisállatotthon Alapítvány csapata interaktív kutyás bemutatót tart, ahol a felelős állattartásról is többet tudhatnak meg az érdeklődők.

A modellek szerelmesei idén is tobzódhatnak a látványosságokban, hiszen három állomáson irányíthatják a gyerekek ezeket a miniatűr csodákat. Hajók, harci járművek, tankok - semmi sem maradt ki a kínálatból.

A bevállalósabbak a Talmácsi Ring jóvoltából igazi motorokat és oldtimer kisautókat próbálhatnak ki a felépített pályán.

A talpalávalót a Staféta zenekar húzza, amire együtt rophatja szülő és gyerek egyaránt.

Ha megéhezne valaki, akkor válogathat a kemencés lepény, a grillkolbász vagy akár a pizza között, de természetesen lesz fagyi, jégkása és vattacukor is.

 

A program 9:30-kor kezdődik és 17 órakor záródik.

Borítóképünk a tavalyi rendezvényen készült