A fenti kép Kesztölctől 10 kilométerre, az esztergomi Vaskapu turistaházból készült. Látjuk a Dunát, a Bazilikát, Párkányt és a nyitrai medencét. A Pilis, a Gerecse, a Duna, a Garam és az Ipoly egy ugrásra van Kesztölctől. Izgalmas éttermek, spirituális elvonulóhelyek, történelmi emlékek, kilátóhelyek 20-30 kilométeres körzetben.

Ezt látja egy sétarepülő, aki Budapestről Esztergom felé átrepül Kesztölc felett is, 15:50-től láthatóak a kesztölci részletek:

 
 
És kedvcsináló egy esztergomi kiruccanáshoz:
 

 

 

Olvasta már?

Bihari Pétert kitüntette a Műegyetem

Bihari Péter Kesztölcön született, és itt is él. A Budapesti Műszaki Egyetemen oktat. Az Egyetemi Ifjúságért és a Műegyetem kiváló oktatója díjjal jutalmazták munkáját.

A Kis Herceg Esztergomban

Péntektől kezdődik a várszínházi szezon: A kis herceget pénteken és szombaton a Mindszenty színjátszó csoportja adja elő!

A Volán menetrendhez igazítják a KNYKK járatait

A kesztölciek levelei meghallgatásra találtak, megszületett a megoldás a módosított Volán-menetrend ügyében. A KNYKK járatait igazítják az új menetrendhez. Megvizsgálják a Kesztölc-Dorog-Esztergom körjáratat megvalósíthatóságának a lehetőségét is.

Tűzgyújtási tilalom az egész orszagban

2017. 06 20-tól az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága az egész országra kiterjedő tűzgyújtási tilalmat rendelt el, amely visszavonásig érvényes.