Kesztölc Kestúc

keresés

Dobogókőt a szerdai havazás óta még mindig fél méteres hó borítja.

A szokatlan időjárás miatt nem csak havazott hanem a magasabb helyeken meg is maradt a hótakaró. A Pilis-nyereg is részben havas azóta is. Nem éppen megszokott tavaszi látvány. Dobogókőről Tóth Krisztián készített légi felvételt drónnal.

Balesetveszély miatt nem látogathatóak a Pilisi Parkerdő egyes részei. 

Pilis-hegy, Fekete-hegy ( A turistaház se közelíthető meg!), Dera-szurdok, Rám-szakadék, Lukács-árok, Vadálló-kövek/Prédikálószék, Ispán-rét és környéke,Szentendre és Pap-rét közötti erdészeti üzemi út, Holdvilág-árok és a piros sáv jelzés Pilisszentlászló és Visegrád között.

További tájékoztatásig, a Pilisi Parkerdő Zrt. a kirándulók testi épségét szem előtt tartva lezárja a felsorolt útvonalakat!

Borítókép: Király Gábor: 2017.04.20. Panoráma 11 képből.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.