Kesztölc Kestúc

keresés

Az Önkormányzat és a Borklub hozzájárulásával megújult a Klub

A Közösségi Klub a Művelődési Házhoz tartozik, Klinger Ágnest a Művház vezetőjét kérdeztük a felújításról. Mint elmondta, a falunak szüksége van egy olyan meghitt közösségi térre, ahol kisebb rendezvényeket lehet tartani. A Művelődési Ház nagyterme ehhez túl nagy tér. A Klub ideális helyen van a falu közepén, a parkolás és a logisztika is megoldott. A Klubhoz tartozik egy kis melegítőkonyha is. Ezzel már arra is lehetőség van, hogy étekzéseket is lebonyolítsanak itt.

Ugyanakkor a Klub állapota már méltatlan volt Kesztölc jóhíréhez. Az épületben a villamosvezetékek, lámpák, kapcsolók elavultak voltak, és helyenként már a biztonságot veszélyeztették. A Klub falán több rétegben volt az öreg tapéta, és a falat a korábbi kiállítások szögei is kilyuggatták. Ezen az állapoton változtatott az Önkormányzat és a Borklub összefogása.

Az önkormányzat lecseréltette az elektromos vezetékeket,lámpákat, kapcsolókat. Erre nagyon nagy szükség volt. A konyhát már korábban felújították. A Kesztölci Borklub felajánlotta, hogy kifesteti a klubot. Festés előtt 3 réteg régi tapétát kapartak le a festők. Így a tavaszt már a megújult Klubbal köszöntjük.

A Közösségi Klubot nagyon jól kihasználjuk. Kiállítások, nyári táborok, községi rendezvények, adventi vásárok, kenyér szentelés és megannyi szép, kedves esemény otthona a Klub. A faluban szerencsére erős a közösségi élet, itt szokták tartani a sportegyesület megbeszélést, számos emlékezetes előadás és közönségtalálkozó volt már itt, és a Klub ad helyet a közmeghallgatásoknak is. 

A Klubot rendszeresen bérbeadja a Művelődési Ház, családi rendezvényekhez, keresztelőkhöz, ballagásra, bérmálásra, esküvőre, osztálytalálkozókra, halotti torokhoz.

Klinger Ágnes szerint tervezik a mosdók és a radiátorok felújítását is.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.