Kesztölc Kestúc

keresés

Gazdag képes összeállítást kaptunk Nagyváriné Radovics Angelikától az ovi tavalyi évéről. 

Mozgalmas évük volt tavaly a kesztölci palántáknak. Szeptemberben mesenappal, dramatizálással indult az év. Sütöttek a szülők is, volt Bogárháton bemutató Sasvári Zoltán jóvoltából, megünnepelték a nagy ünnepeinket és köszöntötték az édesanyákat. Építettek sziklakertet, szerepeltek a jótékonysági bálon, és megismerték Gézát, a kígyót és Lolát, a kutyát. Jártak ugrálóvárban és az Állatkertben Budapesten. Játszottak óriástársast, és elbúcsúztatták a ballagókat. 

A teljes képes beszámoló itt tölthető le.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.