Kesztölc Kestúc

keresés

Kochnyák Sándor csapata nevében mond köszönetet a Búcsi Böllérfesztivál támogatóinak és résztvevőinek.

Nagyon köszönöm az összefogást és a támogatást Kesztölc község Önkormányzatának és képviselő-testületének, a Szivek Pincészetnek, Simonek Antalnak, Klinger Áginak, Valovics Lászlónak, Pauler Attilának, Kara Jánosné Erikának, Nyírő Andrásnak. Ifj. Valovics Lászlónak a felvételekért és hogy velünk volt egész nap, ebben a rossz időben.

Köszönjük az ízletes sajttálakat Velmovszki Józsefné "Tejes" Kati néninek.

Dobák Istvánnak és Hering Zsoltinak a fuvarozást. Karkó Jánosnak a szívélyes fogadtatást, hogy végignavigálta a csapatot a borospincékbe és finom borokat kóstolhattunk.

Külön szeretném megköszönni azon kesztölcieknek, akik a rossz idő ellenére meglátogatták csapatunkat és támogattak bennünket.

Szeretném itt a honlapon keresztül is megköszönni a Csontozó csapatnak, hogy helytálltatok és sikerült megnyernünk a versenyt!

Köszönöm:

Kochnyák Sándor

 

Borítókép: Kochnyák Sándor a csapat nevében átveszi a díjat - állókép Valovics László videójából

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.