Kesztölc Kestúc

keresés

A csurgói önkormányzati területen veszélyessé vált néhány öreg fa, ezeket az erdészet engedélyével kivágták. Ősszel új fákat telepítenek ide.

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy a terület önkormányzati, a belterülettel határos tulajdon. A fák kivágását az erdészeti hatóságnak be kellett jelenteni. Az erdészet a bejelentést és a kivágást tudomásul vette.

A fákat azért kellett kivágni, mert már veszélyessé váltak. A szakértői tanulmány szerint a vágás szükséges volt. Az ott lakók az önkormányzat felé panaszolták, hogy nyári, szélcsendes időben is a nyárfák karnyi ágai váratlanul letörtek, lezuhantak útra, telekre.

A tanulmány a hivatalban megtalálható.

Ősszel új fákat ültet erre a területre az Önkormányzat.

Borítókép: Makovics János fényképe

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.