Kesztölc Kestúc

keresés

A nyertesek: Kara Jánosné (Erika), Antalka Tímea, Klányi Petra, Kara Zoltán, Kochnyák Tamás, Tomázi Márk, Bona György András, Ifj Kochnyák Sándor, Krizbai Gábor. Bakos György összefoglalója

Az érmek és oklevelek átadására 2017. április 25-én került sor. A díjak átadásán Bakos György megköszönte a versenyzőknek a fegyelmezett játékot és kiemelte, hogy a diákok is nagy lelkesedéssel játszottak.

Gaálné Kara Valéria köszöntötte a versenyzőket és gratulált a nyerteseknek. Elmondta, hogy ez a kupa különösen közel áll hozzá, mivel Édesapjának állít emléket.

Az idei bajnokság rekord számú versenyzővel zajlott. A jó hangulat most sem hiányzott a versenyből. Mindenki derekasan küzdött és szépen helytállt még a nagyobb tudású ellenféllel szemben is. A 34 induló (köztük 19 iskolás fiú és lány) egy hónapon át küzdöttek meg a jó helyezésért. Idén is voltak „vendégjátékosok” Dorogról, Esztergomból és Piliscsévről, akik teljesen beilleszkedtek a kesztölci asztaliteniszezők közé.

A győztesek nevei felkerültek a kupára, de itt is megérdemlik, hogy megemlítsük a nevüket: Kara Jánosné (Erika),: Antalka Tímea, Klányi Petra, Kara Zoltán, Kochnyák Tamás, Tomázi Márk, Bona György András, Ifj Kochnyák Sándor, Krizbai Gábor.

A rendezvény lezárásaként, az esemény támogatója, a Szlovák Önkormányzat képviselői finom falatokkal látta vendégül a versenyzőket, amit köszönünk szépen! Vidám hangulatban töltöttük el az időt és sikerült Gaálné Kara Valériát is játékra csábítani (aki nem tudta, régen Ő oszlopos tagja volt a kesztölci asztalitenisz válogatottnak).

Az asztalitenisz élet még május végéig folytatódik Kesztölcön, majd nyári szünet következik.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.