Kesztölc Kestúc

keresés

Kochnyák Sándor vezeti a Kesztölci Csonttörőket, a csapatban: Geiszler István, Gula Béla, Kara János, Kara Zoltán, Kochnyák Tamás, Kovács Tamás, Minczér Lajos és Spielmann Péter.

Kesztölc idén másodjára lesz kint a fesztiválon. Tavaly csak vendégként vettünk részt az eseményen, idén azonban nagy a készülődés mert saját, 9 fős csapattal indulunk a versenyen.

A csapat kötényét Minczér Lajos tervezte. Rajta lesz a kesztölci címer,a logójuk és a csapat neve. A kivitelezésében Klinger Ági segít. A csapat neve Kesztöci Csonttörők.

 

Kochnyák Sanyi felvette a kapcsolatot a Leányvári Sramlizenekarral is, így ha minden jól alakul ők adják majd a talpalávalót, hogy jól menjen a munka.

Csapatunk 17-én délután utazik a helyszínre, hogy minden szükséges előkészülettel kész legyenek a másnap 6:30-kor kezdődő disznóvágásra. 

A versenyen kell készíteniük hagyományos kolbászt, hurkát és toroskáposztát. A legjobb böllér, legjobb hurka és a legjobb kolbász címért versenyzünk.

Minden kesztölcit sok szeretettel várnak az eseményen. Szurkoljunk és szórakozzunk együtt, március 18-án Búcson.

 

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.