Kesztölc Kestúc

keresés

Sokan ismerjük és szeretjük Hering Csaba ízletes, finom sonkáit, kolbászait, hurkáit. Mostantól szombatonként a klub melletti kis üzletben is megvásárolhatjuk a termékeit.

Virágzó Kesztölc Egyesület fényképe.

Az esztergomi Kiskosár Bevásárló Közösség után végre itt helyben is fogja árulni termékeit. A Szabadság téren kialakított egy bódét. Rengeteg munkája és ideje van benne, reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését.

Szerdán az Esztergomi járási élelmiszerlánc biztonsági osztálya is áldását adta az üzlet megnyitására így Május 20-án szombaton 06:00-tól bárki vásárolhat a finomabbnál finomabb termékekből. A megnyitás alkalmából az első 10 vásárló 10% kedvezményben részesül!!

Termékei között szalámik, szalonnák, kolbászok és még rengeteg termék széles választékát találjátok meg. A kerti sütögetésekre való tekintettel kétféle grillkolbásszal is készül a vásárlóknak. A hagyományos magyaros és a bajor ízesítés közül mindenki meg fogja találni a kedvencét. 

 

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.