Az Irmák Kft tervezett telekvásárlásával, és későbbi terveivel kapcsolatban folytatnak közvéleménykutatás a Kesztölciek Facebook-csoportban. Kesztölci érdeklődők egy csoportja ma Csobánkán látogtatja meg az Irmák intézményét.

Mint ismeretes, a fogyatékosok és időskorúak ellátásával foglalkozó Irmák Kft azzal a szándékkal kereste meg a kesztölci önkormányzatot, hogy telkeket vásároljanak a faluban. A cég vezetői terveiről november 6-án este hatkor tart ismertetőt a Művelődési Házban. 

A Kesztölciek Fakcebook-csoportban közvéleménykutatást tartottak a témában. A csoportban feltett kérdés így hangzik: 'Irmák projekt közvélemény-kutatás. Mentális betegek betelepítése Kesztölcre önkormányzati telkekre. Érintett az Akácos utca, az a rész, ahol a tank volt és a Tavasz utca.."

A közvéleménykutatás csütörtök reggeli állása szerint 64-en ellenezték, 57-en többet szeretnének tudni róla, 11-en úgy nyilatkoztak, hogy ellenzik, de többet szeretnének tudni róla és 4-en támogatták az elképzelést.

Csütörtökön az Irmák Kft csobánkai házaiba látogatnak el azok az érdeklődők, akik október közepén jelezték az Önkormányzatnak, hogy részletesen szeretnék megismerni a cég kesztölci terveit. 

Borítókép: A Kesztölciek Facebook-csoport borítóképe

 

Olvasta már?

Ingyen wifi a Művházban

Ingyen wifi szolgáltatás kialakítására és számítógépek, tabletek beszerzésére nyert pályázatot az Önkormányzat.

Kesztölcön át vezet a PilisBike legújabb útvonala

Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő és Révész Máriusz kormánybiztos is részt vett Kesztölcön a PilisBIke legújabb szakaszának átadásán. A terepkerékpáros bringaút frissítőpontja az Erika Kávézónál van.

Palócföldtől Kesztölcig - kerékpártúra

A Magyar Kerékpárosklub családi vándortábort hirdet meg! Érkezés július 22.-én Salgóbányára, távozás július 28.-án Kesztölcről.  7 nap/6 éjszaka. Minimum 15, maximum 30 fő részére. A túra...