A Képviselőtestület szerdai döntése előtt tájékoztatóra hívja az érintett utcák lakóit és az érdeklődőket. Közben aláírásokat gyűjtenek azért, hogy a Testület ne adja el a telkeket az Irmáknak.

Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete újabb tájékoztatót tart az Irmák Nonprofit Kft által szándékolt telekvásárlásokról és az ehhez kapcsolódó általuk tervezett szolgáltatásokról. Minden érdeklődőt várunk, különösen az érintett területek ingatlan-tulajdonosainak részvételére számítunk. A tájékoztató 2017. november 28-án (kedden) 18 órakor lesz a Községi Klubban.

Nyilvánossá tették az Önkormányzat és az Irmák Kft közötti megállapodás tervezetét. Erről a szerződéstervezetről az ingatlanértékesítéssel együtt fog dönteni szerdán, november 29-én a Képviselő-testület.

Tegnap a Művelődési házban tartott tájékoztatót a fogyatékosok kitagolásáért felelős állami intézmény, az FSZK. A megbeszélésen részt vett Polgármester Úr, a Képviselő-testület több tagja, érdeklődő civilek és Szebenszki János, az Irmák Kft vezetője.

Közben Kara Orsolya átadta Vöröskői István polgármesternek a 214 aláírással alátámasztott kérést, hogy a Képviselő-testület szerdán utasítsa el az Irmák telekvásárlási igényét.

Olvasta már?

Iskolai beiratkozás

Az idei elsősök szüleit április 12-13-án várják a Kesztölci Kincses József Általános iskolában.

Először győztek asztaliteniszezőink Búcs ellen

A Zöld Ördögök: Bakos György (5 győzelem), Hertlik András (4 győzelem), Kara Jánosné, Motoros Erika (1 győzelem), Kochnyák Sándor (5 győzelem), Kochnyák Tamás (6 győzelem), Kovács Pál (6 győzelem), Vereckei Gábor (5 győzelem).

Kesztölc az Országos Értéktár Konferencián

Érték-közösség címmel országos szakmai konferenciát rendeznek Lakitelken, Radovics Istvánné alpolgármester asszonyt kérték fel arra, hogy a kesztölci jó gyakorlatokat bemutassa.