A Képviselőtestület szerdai döntése előtt tájékoztatóra hívja az érintett utcák lakóit és az érdeklődőket. Közben aláírásokat gyűjtenek azért, hogy a Testület ne adja el a telkeket az Irmáknak.

Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete újabb tájékoztatót tart az Irmák Nonprofit Kft által szándékolt telekvásárlásokról és az ehhez kapcsolódó általuk tervezett szolgáltatásokról. Minden érdeklődőt várunk, különösen az érintett területek ingatlan-tulajdonosainak részvételére számítunk. A tájékoztató 2017. november 28-án (kedden) 18 órakor lesz a Községi Klubban.

Nyilvánossá tették az Önkormányzat és az Irmák Kft közötti megállapodás tervezetét. Erről a szerződéstervezetről az ingatlanértékesítéssel együtt fog dönteni szerdán, november 29-én a Képviselő-testület.

Tegnap a Művelődési házban tartott tájékoztatót a fogyatékosok kitagolásáért felelős állami intézmény, az FSZK. A megbeszélésen részt vett Polgármester Úr, a Képviselő-testület több tagja, érdeklődő civilek és Szebenszki János, az Irmák Kft vezetője.

Közben Kara Orsolya átadta Vöröskői István polgármesternek a 214 aláírással alátámasztott kérést, hogy a Képviselő-testület szerdán utasítsa el az Irmák telekvásárlási igényét.

Olvasta már?

Festőpalánták a Művházban

A táborozók örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, csodás kis remekművek kerülnek ki kezükből egy-egy alkotással töltött nap után. Gyulai Zsuzsa táboráról Klinger Ági és Walczer Patrik írt riportot.

Ilyen lesz az új csapadékvíz elvezető hálózat

A régiek szerint Kesztölc hét emeletes falu. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Pilisből lezúduló víz milyen problémákat, károkat okoz az utakban, házakban. Ezt oldja meg az új elvezető hálózat, amire támogatást kapott az Önkormányzat.