A Képviselőtestület szerdai döntése előtt tájékoztatóra hívja az érintett utcák lakóit és az érdeklődőket. Közben aláírásokat gyűjtenek azért, hogy a Testület ne adja el a telkeket az Irmáknak.

Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete újabb tájékoztatót tart az Irmák Nonprofit Kft által szándékolt telekvásárlásokról és az ehhez kapcsolódó általuk tervezett szolgáltatásokról. Minden érdeklődőt várunk, különösen az érintett területek ingatlan-tulajdonosainak részvételére számítunk. A tájékoztató 2017. november 28-án (kedden) 18 órakor lesz a Községi Klubban.

Nyilvánossá tették az Önkormányzat és az Irmák Kft közötti megállapodás tervezetét. Erről a szerződéstervezetről az ingatlanértékesítéssel együtt fog dönteni szerdán, november 29-én a Képviselő-testület.

Tegnap a Művelődési házban tartott tájékoztatót a fogyatékosok kitagolásáért felelős állami intézmény, az FSZK. A megbeszélésen részt vett Polgármester Úr, a Képviselő-testület több tagja, érdeklődő civilek és Szebenszki János, az Irmák Kft vezetője.

Közben Kara Orsolya átadta Vöröskői István polgármesternek a 214 aláírással alátámasztott kérést, hogy a Képviselő-testület szerdán utasítsa el az Irmák telekvásárlási igényét.

Olvasta már?

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!

Egy szatyornyi kutya története

Egy héttel ezelőtt, egy gyanútlan sétából egész dráma kerekedett amikor S. Karina az árokban egy szatyornyi kiskutyát talált.

Kesztölciek utazási szokásai

A legtöbben busszal járunk Dorogra, Esztergomba és Budapestre. A közlekedés aránytalanul sok időbe és pénzbe kerül.