Töltse le az Arculati Kézikönyvet honlapunkról! Nézze át, és írja meg véleményét szeptember 21-ig!

Elkészült Kesztölc Településképi Arculati Kézikönyve. A kézikönyv útmutató, amely segítségít mindenkinek aki Kesztölcön építkezni szeretne. 

A száz oldalas kiadvány sok színes fotóval és grafikával mutatja be hogy mi mindenre gondoljunk az építkezés megkezdésekor, mire figyeljünk, hogy házunk illeszkedjen Kesztölc csodálatos faluképhez.

A könyv arra is kitér, hogy Kesztölc egyes részein milyen megoldásokat használjunk házunk építésnél, bővítésénél, felújításánál. Jó példákat mutat a kerítések kialakítására, az utólagos hőszigetelésre valamint a kertek esztétikus kialakítására is. Az útmutató ír Kesztölc múltjáról, épített és táji örökségéről is.

Bízunk benne, hogy a kiadvány inspiráló hatással lesz az építkezők számára, valamint a könyv végén felsorakoztatott jó példákból ihletet tudnak meríteni.

A kézikönyv nem befejezett mű, ahogyan a település jövője sem. Ezért ha a Kesztölcön példaértékű építés, felújítás történik, akkor az bővíteni fogjuk a kézikönyv "jó példák" című fejezetét.

Kérjük Önöket, hogy a most elkészült kézikönyv véleményezési változatát nézzék át! Javaslataikat, észrevételeiket várjuk a polgarmester@kesztolc.hu e-mail címre  szeptember 21-ig.

A kézikönyvet lakossági fórumon is bemutatjuk..

Vöröskői István, polgármester
Kassai-Szoó Dominika, főépítész

Borítókép: Király Gábor fényképe

Olvasta már?

A kesztölci pingpongosok a megyei élvonalban

A második helyre küzdötte fel magát az idén debütáló Keszölc SE. Az egyéni listán is kiváló helyezéseket ért el Kara Zoltán, Teicht Zsolt, Kochnyák Sándor, Kovács Pál, Bakos György, Vereckei Gábor, Kochnyák Tamás, és Papp Zsolt.