Töltse le az Arculati Kézikönyvet honlapunkról! Nézze át, és írja meg véleményét szeptember 21-ig!

Elkészült Kesztölc Településképi Arculati Kézikönyve. A kézikönyv útmutató, amely segítségít mindenkinek aki Kesztölcön építkezni szeretne. 

A száz oldalas kiadvány sok színes fotóval és grafikával mutatja be hogy mi mindenre gondoljunk az építkezés megkezdésekor, mire figyeljünk, hogy házunk illeszkedjen Kesztölc csodálatos faluképhez.

A könyv arra is kitér, hogy Kesztölc egyes részein milyen megoldásokat használjunk házunk építésnél, bővítésénél, felújításánál. Jó példákat mutat a kerítések kialakítására, az utólagos hőszigetelésre valamint a kertek esztétikus kialakítására is. Az útmutató ír Kesztölc múltjáról, épített és táji örökségéről is.

Bízunk benne, hogy a kiadvány inspiráló hatással lesz az építkezők számára, valamint a könyv végén felsorakoztatott jó példákból ihletet tudnak meríteni.

A kézikönyv nem befejezett mű, ahogyan a település jövője sem. Ezért ha a Kesztölcön példaértékű építés, felújítás történik, akkor az bővíteni fogjuk a kézikönyv "jó példák" című fejezetét.

Kérjük Önöket, hogy a most elkészült kézikönyv véleményezési változatát nézzék át! Javaslataikat, észrevételeiket várjuk a polgarmester@kesztolc.hu e-mail címre  szeptember 21-ig.

A kézikönyvet lakossági fórumon is bemutatjuk..

Vöröskői István, polgármester
Kassai-Szoó Dominika, főépítész

Borítókép: Király Gábor fényképe

Olvasta már?

Itt a Hírnök!

Megjelent a Kesztölci Hírnök legújabb száma! Most már honlapunkról elektronikusan is letölthető.

Heti menü a Kosteltől

A menü 880 Ft-ért, hétköznapokon érhető el az étteremben. A kétfogásos ebédet - leves és főétel - elvitelre, vagy helyben fogyasztással rendelhetik meg.  Menü rendelés: 06/30 487-1965. vagy info@kostel.hu

Vidám élmények a könyvtárban

A kesztölci könyvtár kitett magáért: előadásokkal, mozival, színdarabbal, kosárfonással kápráztatta el a gyerekeinket egy héten keresztül. Klinger Ági fotóriportja