Kain Reni sminktetováló szépségszalonja a Béke közben gyorsan népszerű lett. Tetoválás és a pedikűr mellett gyorsbarnító csövekkel felszerelt szoláriumot is igénybe vehetünk. Lehoczki Dávid interjúja.

Reni kéz és lábápoló oklevelét 2006-ban szerezte meg, 10 évvel később pedig úgy döntött, hogy egy új szakmát fog elsajátítani, ezért elvégezte a sminktetováló képzést, majd két év után kesztölci üzletét 2018 júliusában nyitotta meg.

Reni elmondta, hogy ha találkozik egy nővel, rögtön látja, hogyan lehetne adottságait még szebbé, előnyösebbé tenni. A szakma iránti szeretet, alázat és segíteni akarás ad önbizalmat neki, hogy egy ilyen felelősségteljes munkát mindig lelkesen végezzen. A sminktetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése. Egy jól elkészített tartós smink megfiatalítja az arcot.

Kinek ajánlott a sminktetoválás?
- Akinek nincs vagy hiányos a szemöldöke,
- aki időt szeretne spórolni a napi sminkeléssel,
- hangsúlyosabb arcra vágyik,
- akinek elege van a nyáron elkenődő sminkből és tartós megoldást keres.

A Béke közben található üzletében a tetoválás és pedikűr mellett Coffe Love gyorsbarnító csövekkel felszerelt szolárium is elérhető. A környéken egyedülálló, automata rendszerrel üzemeltetett fekvő Ergoline szoláriummal vár minden kedves vendéget. A gép 100 ft-os érmével működik, melyben a hét minden napján 9-19 óra között lehet „napozni”.

Előzetes bejelentkezés (+3630 86 77 090) csak a sminktetoválás és a pedikűr esetében szükséges, a szolárium időpont egyeztetés nélkül használható!

Olvasta már?

Újra műsoron a kesztölci Ízőrzők

2017 júliusának elején a Duna Televízió Ízőrzők című műsorának stábja vendégeskedett településünkön. Arra voltak kíváncsiak, hogyan is főznek a kesztölciek, hogyan készítik el a hagyományos tót recepteket.

Új turistajelzések a Pilisben

Új szakaszokkal bővült a Pilisi Parkerdő területén futó, mintegy 1000 kilométernyi turistaút hálózat. Az ősszel felfestett új jelzéseknek köszönhetően turistaúton is megközelíthetővé vált a pilisszántói Kőfülke, Esztergom-Barátkút térségében pedig...

Elfogadják a kesztölciek buszbérletét a vonaton is!

Leányvár vasútállomásokon megálló vonatokkal, amennyiben a KNYKK által, Kesztölc és Pilisjászfalu, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, illetve Budapest közötti viszonylatokra kiadott dolgozó- vagy tanulóbérlettel rendelkeznek.