Tegnap kutyatámadás érte a Fidesz egyik aktivistáját Kesztölcön. Vöröskői István polgármester az eset kapcsán a kutyatartás szabályainak további szigorítását igérte, és a támadás áldozatának jobbulást kíván és gyorssegítséget ajánl fel.

Mint arról az Index is beszámolt, Kesztölcön kutyatámadás áldozata lett a Fidesz egyik aktivistája. Vöröskői István az eset kapcsán sajnálatát fejezte ki az áldozatnak, és kijelentette, hogy tovább fogják szigorítani a kutyatartás szabályait Kesztölcön. 

Korábban az Önkormányzat szerződést kötött a gyepmesterrel. Most  a polgármester kezdeményezi, hogy a falugondnokkal és az állatorvossal együttműködve szigorítsák az állattartás szabályait, hogy a jövőben ilyen eset ne fordulhasson elő.

Vöröskői István polgármester az Önkormányzat nevében a támadás áldozatának minél előbbi felépülést kíván, és családjának támogatást nyújt.

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!