Keddenként alvás után az oviban tartja a zenés táncos tornát Salik Katalin táncoktató. Érdemes most is csatlakozni a tornához! Lukács Zsófia ajánlója. 

A zenés készségfejlesztő mozgásóra igen hatékonyan hat a gyermekek fejlődésére. Énekeket, mondókákat tanulnak s közben különböző feladatokat oldanak meg játékosan.

Jótékony hatással van a testtartásukra, a látásukra, térérzékelésre, koordinációs zavarok fejlesztésére. A foglalkozásokon számos eszközt használnak pl.: bordásfal, pad, hulahoppkarikát, labdát…stb.

A foglalkozás közben gyermekzene szól, így fejlődik a ritmusérzékük is. Az órán a feladatok többségét önállóan végzik a gyerekek, de igény szerint kapnak segítséget.

A torna végén közösen játszanak valamit, ami segíti a szocializációt. 

A tornára folyamatosan lehet csatlakozni. Csak ajánlani tudom minden szülőnek!

Olvasta már?

Makovics János : Májuska

Itt a május, teljes pompájában. Elég csak felsétálni a Pálos Gyógynövénykerthez (képünkön), hogy lássuk kizöldült hegyeinket, a virágzó kakukkfüvet, a trillázó madarakat. 

Olvad a hó

Búcsúzik a tél, bimbókat bontogat a tavasz. Nagyszerű költőnk és festőnk szépen adja vissza a koratavaszi hangulatot. Makovics János verse, Tóth Tibor festménye.