Jelentkezni Ujbányi Tiborné Intézményvezetőnél lehet: 06/30-954-9263, illetve emailen: ujbanyi.tiborne@dorog.hu.

Dorog és Térsége Szociális Alapellátó Szolgálat Kesztölci telephelyére (2517 Kesztölc, Esztergomi út 27.) keres 2018.02.01-kezdési nappal teljes munkaidős, határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyba szociális gondozó és ápoló végzettségű munkatársat. Bérezés a KJT. bértábla szerint.

Jelentkezni Ujbányi Tiborné Intézményvezetőnél lehet, előzetes telefonos egyeztetés alapján. Tel.: 06-33-503-465,06-30-954-9263, illetve Emailen: ujbanyi.tiborne@dorog.hu.

A jogviszony létesítéséhez 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

Borítókép: Idősek napja a Művházban, 2016.

Olvasta már?

Kati néni tanyáján kisborjú született

A Velmo tanyán szinte minden hónapban születnek bocik. A legifjabb Bálint névre hallgat. Néhány napig az anyukája mellett marad, később már cumisüvegből kapja a tejet.

Munkát kínál a Neuzer Esztergomban

A Suzuki út melletti Neuzer gyár több állást is meghirdetett. Fényezőt, festő-előkészítőt, kerékpárszerelőt és matricázót keresnek. Egyműszakos munkarend, utazási hozzájárulás, 13. havi bér.

Kutyatámadás: szigorú intézkedést ígér a polgármester

Tegnap kutyatámadás érte a FIdesz egyik aktivistáját Kesztölcön. Vöröskői István polgármester az eset kapcsán a kutyatartás szabályainak további szigorítását igérte, és a támadás áldozatának gyorssegítséget ajánl fel.