Néhány hete Pajor Évi kézművesboltja kapcsán soroltuk, hogy milyen sok új üzlet nyílik a főtéren. Most a sort Nádasi Katinka folytatja, az Esztergomi út 3 alatt nyílik Style & Hair nevű fodrászata, Bejelentkezés: +36 20 318 2909  Lechoczki Dávid kérdezte Katinkát.  

Image may contain: 1 person, close-upKatinka Kesztölcön született. Nyolc évig dolgozott a fővárosi EuroCenterben a Frisör Klier szalonban. Most jött el az életében az a pillanat, amikor úgy gondolja, hogy a tapasztalataira támaszkodva egyedül is megállja a helyét egy saját üzletben.

Image may contain: people sitting and indoorKatinka a budapesti évei során nem csak tapasztalatokat gyűjtött, hanem rengeteg képzésre is járt, ahol a hajfestés és –vágás mai trendjeit tanulta.

Image may contain: indoorKatinka jól ismeri a kesztölcieket, az igényeket, ezért fodrászüzletében kis játszósarkot is kialakított, hogy a gyerekek se unatkozzanak, amíg az anyukák szépülnek. Vidám jelszavát már régóta ismerjük: "A stílus legyen veletek!"

Image may contain: one or more people and close-up

Az üzletnek egyelőre állandó nyitva tartása nem lesz, Facebook oldalán, vagy pedig telefonon a +36 20 318 2909-es számon lehet bejelentkezni egy őszi frizurára!

Olvasta már?

Újra műsoron a kesztölci Ízőrzők

2017 júliusának elején a Duna Televízió Ízőrzők című műsorának stábja vendégeskedett településünkön. Arra voltak kíváncsiak, hogyan is főznek a kesztölciek, hogyan készítik el a hagyományos tót recepteket.

Új turistajelzések a Pilisben

Új szakaszokkal bővült a Pilisi Parkerdő területén futó, mintegy 1000 kilométernyi turistaút hálózat. Az ősszel felfestett új jelzéseknek köszönhetően turistaúton is megközelíthetővé vált a pilisszántói Kőfülke, Esztergom-Barátkút térségében pedig...

Elfogadják a kesztölciek buszbérletét a vonaton is!

Leányvár vasútállomásokon megálló vonatokkal, amennyiben a KNYKK által, Kesztölc és Pilisjászfalu, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, illetve Budapest közötti viszonylatokra kiadott dolgozó- vagy tanulóbérlettel rendelkeznek.