Megjelent a Kesztölci Hírnök legújabb száma! Most már honlapunkról elektronikusan is letölthető.

A Kesztölci Hírnök idei második számában részletes beszámolót találhatunk az Önkormányzat és intézményeinek gazdálkodásáról. Bemutatjuk Bakos Györgyöt és az Ízörzők csapatát és Király Katalint, akik idén augusztus 20-án önkormányzati kitüntetést kaptak.

Híreket olvashatunk a Szent Kelemen Egyházközség életéből Bujna Veronika tollából. Nagyváriné Radovics Angelika beszámol az óvodai munkáról, és Tordáné Petrik Etelka tájékoztatást az iskola 2016-17-es tanévéről. 

Főépítészünk, Kassai-Szoó Dominika a települési arculati kézikönyvet mutatja be rövid írásban.

Olvasta már?

Kati néni tanyáján kisborjú született

A Velmo tanyán szinte minden hónapban születnek bocik. A legifjabb Bálint névre hallgat. Néhány napig az anyukája mellett marad, később már cumisüvegből kapja a tejet.

Munkát kínál a Neuzer Esztergomban

A Suzuki út melletti Neuzer gyár több állást is meghirdetett. Fényezőt, festő-előkészítőt, kerékpárszerelőt és matricázót keresnek. Egyműszakos munkarend, utazási hozzájárulás, 13. havi bér.

Kutyatámadás: szigorú intézkedést ígér a polgármester

Tegnap kutyatámadás érte a FIdesz egyik aktivistáját Kesztölcön. Vöröskői István polgármester az eset kapcsán a kutyatartás szabályainak további szigorítását igérte, és a támadás áldozatának gyorssegítséget ajánl fel.