Megjelent a Kesztölci Hírnök legújabb száma! Most már honlapunkról elektronikusan is letölthető.

A Kesztölci Hírnök idei második számában részletes beszámolót találhatunk az Önkormányzat és intézményeinek gazdálkodásáról. Bemutatjuk Bakos Györgyöt és az Ízörzők csapatát és Király Katalint, akik idén augusztus 20-án önkormányzati kitüntetést kaptak.

Híreket olvashatunk a Szent Kelemen Egyházközség életéből Bujna Veronika tollából. Nagyváriné Radovics Angelika beszámol az óvodai munkáról, és Tordáné Petrik Etelka tájékoztatást az iskola 2016-17-es tanévéről. 

Főépítészünk, Kassai-Szoó Dominika a települési arculati kézikönyvet mutatja be rövid írásban.

Olvasta már?

Irmák: kérdések, válaszok

Az Irmák Kft írásban és szóban is válaszolt a terveikkel kapcsolatos kérdésekre. A Kesztölcért, a Faluért Egyesület levélben kéri a Képviselőtestületet, hogy álljon el a telekeladástól. A telekeladásról a Képvsielőtestület november 29-én dönt.

Adventi vasárnapok Kesztölcön

Kesztölc Község Önkormányzata  szeretettel vár minden kedves érdeklődőt idén is az Adventi Vasárnapok rendezvénysorozatra!

Sóterápia Kesztölcön

A sóterápia szinte mindenkinek ajánlott, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre, egészséges embereknek is használ, hatására az állóképesség és a teherbíró képesség fokozódik.