A Kostel szakácsot és konyhafőnököt keres kesztölci éttermébe.
Kesztölcön nyíló Kostel Étterembe várjuk olyan séfek, szakácsok jelentkezését, akik a kezdetektől tudják segíteni a vendéglátóhely nívójának kialakítását és fenntartását. Az Étterem mellett 14 fős Panzió, illetve borkóstolókra és kisebb rendezvényekre kialakított Borház is működik, utóbbit saját Borászatunk látja el borokkal. Az Étterem a kerthelyiségével együtt 100-120 főt képes befogadni. Amennyiben szeretnél egy feltörekvő étterem csapatához tartozni, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet a megadott e-mail címre!
Feladatok, munka:
Konyhafőnök: Önállóan irányítja, szervezi a vendéglátó egység konyhai munkálatait, gondoskodik a szükséges nyersanyagok és eszközök beszerzéséről, összehangolja, felügyeli és ellenőrzi az ételek elkészítését, a konyhai tevékenységeket.
- irányítja és szervezi a konyhai munkálatokat, meghatározza azok sorrendjét
- rendszerbe állítja a konyhai eszköztárat, beleértve a személyzetet is (pl.: munkaelosztás kialakítása, munkaidő beosztás, átirányítás)
- gazdálkodási feladatokat végez, költség kalkulációkat készít (élelmiszer- és munkaerő-költségek becslése)
- kialakítja a választékot, kínálatot, a különleges étkezési igényeknek megfelelő, illetve összetett fogásokat dolgoz ki, étlapot, itallapot szerkeszt
- felméri a készleteket és megrendeli, beszerzi a szükséges anyagokat és eszközöket
- részt vesz a konyhai dolgozók felvételében, a teljesítményük értékelésében
Szakács: A rendelkezésére álló nyersanyagokból félkész és kész termékekből, a napnak és az alkalomnak megfelelő ételt készít
- javaslatot tesz ill. összeállítja az étlapot, menüt, napi ajánlatot
- előkészíti és feldolgozza a nyersanyagokat
- párolja, főzi, süti az ételek összetevőit
- ízesíti az ételeket
- tárolja az ételeket
- darabolja, szeleteli, adagolja az ételeket
- tálalja az elkészült ételeket
Elvárások:
kiemelkedő kreativitás
önállóság és együttműködőképesség egyben
magas szervezőkészség
jó kommunikációs készség