Kesztölc Kestúc

keresés

Nálunk is bemutató órán vehettek részt a helyi és környékbeli pedagógusok, érdeklődők az Így tedd rá! program jóvoltából.

2016. április 1-én a kesztölci Művelődési Házba is elhozta ingyenes országjáró programját az Így tedd rá! roadshow. Közel 80 résztvevő képezte magát a három órás rendezvényen Nagy Ágnes és Tatár Péter oktatók vezetésével. A program tavaly ősszel indult útjára és már több mint száz helyszínen jártak. Hetente öt alkalommal határon innen és túl ismertetik meg a pedagógusokkal és családokkal, érdeklődőkkel néptáncmódszertani ötleteiket, tanácsaikat. A foglalkozásokon olyan gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a résztvevők, melyet a mindennapokban kamatoztatni tudnak.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.