Pócsföldi Zoli és barátai idén is kitettek magukért a Malac Visításon, mennyei sült vérrel indult a kóstolás.
Szombaton, immáron második alkalommal került megrendezésre a Malac Visítás Kesztölcön. A disznót előforrázva szállították a művelődési ház udvarára, ahol a pörzsölést követően feldarabolták az egyes részeket. Már reggel gyülekeztek az érdeklődők, fél 10 magasságában pedig már a sült vért is megkóstolhattuk.
Grósz Andrásék darálják a húst
A fiúk miután feldolgozták a malacot, nekiálltak a hús darálásának, melyből a finom kolbász készült. Szivek Peti pedig figyelt rá, hogy mindig legyen védőitaluk a henteseknek.
Pócsföldi Zoli házi készítésű finomságokkal kínálja a vendégeket
A kazánok és a kemencék füstöltek, forrt a víz az üstökben. Finom toroskáposzta, sváb pörkölt és húsleves is készült, melyek mindegyik kiválóan sikerült. A fatálakon pedig házi készítésű szalonnákat és kolbászokat kínáltak. Az eseményen a jó hangulatról DJ gondoskodott!
Dolgoznak a fiúk rendesen