Kesztölc Kestúc

keresés

Kesztölc Község Önkormányzata a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00200 számú pályázaton 5.999.299 forint támogatást nyert az ASP rendszer kiépítésére. A támogatás mértéke 100%.

A fejlesztéstől az adminisztrációs terhek csökkentését, az ügyfelek gyorsabb, pontosabb kiszolgálását, szolgáltató képesség növelését várjuk. Egységes felületű, könnyen elérhető, felhasználóbarát rendszerekkel, valamennyi szakrendszer használatával településünkön 8 fő köztiszviselő kolléga szeretné a lakosságot és a közigazgatást jobban kiszolgálni az ASP szolgáltatás igénybevételének segítségével. Az adatszolgáltatások egyszerűsítését, a halmozódások elkerülését, pontos, közrédekű adatbázisok elérhetőségét is várjuk a fejlesztéstől. Az önkormányzat önálló hivatal működtet, valamennyi kolléga használni fogja az ASP rendszert. A projekt keretében 3 szabályzatunk fog megújulni, a kötelezően előírt 2 darabon felül új lesz a pénzkezelési szabályzatunk is.

Önkormányzatunk az iratkezelő, gazdálkodási, ingatlanvagyon-kataszter, önkormányzati adó, ipar és kereskedelmi, hagyatéki szakrendszerekehez szeretne csatlakozni. A két utóbbi rendszer teljesen új, ezeket az ügyeket eddig papír alapon intéztük.Külső erőforrással valósítjuk meg az adatok tisztítását, a  migrációt, a tesztelést és a rendszer élesítését. Projektmenedzselés belső erőforással történik.Az ASP rendszer bezetéséhez szükséges eszközök nagy részét jelen pályázat keretében kívánjuk beszerezni , meglévő számítógépeink régiek, lassúak. Monitorból csak 1 darabot kívánunk vásárolni, mert 2 évvel ezelőtt kicseréltük a régieket. Közbeszerzési kötelezettség nem lesz.

Olvasta már?

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem Pályázati azonosító: TOP-2.1.3-16-KO1-2021-00041 Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata Támogatás összege: 50 000 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt címe: Kesztölc ...

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése

Pályázati azonosító: TOP-2.1.3-16-KO1-2020-00028 Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata Támogatás összege: 30.000.000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt címe: Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése A projekt tervezet...