Kesztölc idén először csatlakozott az országosan már eléggé elterjedt adventi falunaptár kezdeményezéshez, igaz, kissé csavarintva az eredeti ötletet. Nálunk a faluban a számmal ellátott és feldíszített adventi ablakról szelfit kellett készíteni, és el kellett küldeni a művelődési ház oldalára privát üzenetben. Természetesen azért kellett ilyen titkosan küldeni a képeket, hogy a többi játékos ne tudja, kik játszanak még és hogy éppen hol tartanak a "levadászott" ablakok gyűjtésében. Ígéretünk szerint az első 30 legtöbb képet leggyorsabban beküldő játékos nyer. Rendkívül örömteli, hogy itt nálunk, Kesztölcön ilyen lelkes kis csapat jött össze. Felnőttek és gyerekek egyaránt részt vettek a játékban. A teljes létszám, akik kitartóan vadászták az ablakokat 42 fő. Minimum 3-4, maximum 24 képet küldtek magukról. Így az a döntés született, hogy ne csak harminc, hanem az összes versenyző kapjon ajándékot. A játékosok saját szelfivel díszített "A legjobb kesztölci ablakvadász 2018" felirattal ellátott bögrét, csokoládét és egy emléklapot kaptak ajándékba. Itt szeretném megköszönni a kesztölci CBA-nak a felajánlott édességet a nyereményhez. Nagyon jó hangulatú, vidám játék volt, öröm volt látni a jókedvű képeket, amiket most megosztunk Önökkel, Veletek. Az Adventi Ablakvadászattal hagyományt szeretnénk teremteni, így jövőre újra folytatni fogjuk a játékot. A jövő évi titkos "ablakok" beszervezésére a játék előtt jelentkezni lehet majd. Itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki felkeresésünkre vállalta, hogy "ablak lesz" a játékban. Nagyon sok szeretettel, lelkesedéssel készültek a játékra. Igazi adventi készülődés, izgalom, hangolódás volt ez az ünnepekre. Köszönöm minden játékosnak, aki részt vett a játékban. Jövőre folytatjuk!

                                                                                                      Klinger Ágnes                                                                                                           Művelődési Ház Vezető

A galéria nagyobb méretű képeinek megnyitásához kattintson az alábbi fotókra. Lapozásához használhajta a navigációs nyilakat, valamint billentyűzetének jobb és bal gombját.