Tatabánya ellen Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás küzdöttek, Bakos György beszámolója

27-én, kedden mérkőztek meg asztaliteniszezőink a bajnokságban magasan kiemelkedő tatabányai csapat ellen.

Az őszi fordulóban, elszenvedett 9:1-es vereség után, csapatunk igyekezett úgy felkészülni, hogy nagyobb ellenállást tudjunk tanúsítani és ne adjuk könnyen magunkat. Ez (számunkra is váratlanul) olyan jól sikerült, hogy a 6:4-es végeredmény már-már felér egy győzelemmel. A csapatból senki nem volt csalódott az eredménnyel.

A mérkőzés a páros küzdelemmel kezdődött és a Kochnyák Sándor-Kara Zoltán páros 3:1-es eredménnyel nyitotta az összecsapást. A továbbiakban Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, és Kovács Pál is begyűjtött egy-egy győzelmet.

Tatabányai ellenfeleink is elismerték, hogy nem számítottak ekkora ellenállásra.

A csapatot: Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás képviselték, köszönjük!

Olvasta már?

Bertus bácsi elment

Életének 87. évében elhunyt Minczér Bernát, Bertus bácsi. A kesztölci 56-os események egyik aktív szereplője volt. A Pávakör alapítótagjaként a kesztölci népdalkincs őrzőjét tiszteljük benne.

Kesztölc hó alatt

Kesztölcön éjjel is havazott. Az Útinform jelentése kiemeli, hogy télies útviszonyokra lehet még számítani több alsóbbrendű úton Komárom-Esztergom megyében is.