Kesztölc község Önkormányzata 2019-ben is egyszeri rendkívüli települési támogatást nyújt az általános iskolás korú gyermeket nevelő családoknak.

A beiskolázási támogatásban részesülők köre:

  • azok a szülők, akiknek gyermeke/gyermekei a helyi Kincses József Általános Iskolába, vagy a Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskolába járnak és kesztölci bejelentett lakcímmel rendelkeznek.
  • az iskoláztatási támogatás gyermekenként 5000,-Ft összegű pénzbeli támogatás.
  • a támogatás felvehető a Kesztölci Polgármesteri Hivatal pénzügyi irodájában: 2019. szeptember 09-től 2019. szeptember 13-ig.Hétfő: 8.00– 17.00-ig. Kedd-Szerda-Csütörtök: 7.30-15.30-ig. Péntek: 7.30-12.00-ig.

Olvasta már?

Radovics Józsefné 90 éves

Családja körében ünnepelte 90. születésnapját Radovics Józsefné. A jó hangulatú ünnepségen a képviselő-testület tagjai átadták a jubileumi oklevelet és az önkormányzat ajándékait.

Mihov-Pánczél Marianna Komárom-Esztergom Megye kézművese

A tatabányai Vértes Agorájában tartotta ünnepi közgyűlését a megyei önkormányzat - a nagyszabású gálán 23 kitüntetést adtak át. Mihov-Pánczél Marianna kiváló munkáját a Komárom-Esztergom Megye kézművese díjjal ismerték el!

Pilisi Sziklák Natúrpark

Szeptember 25-én, ünnepélyes keretek között alakul meg a Pilisi Sziklák Natúrpark. Kosztkáné Rokolya Bernadettel, Piliscsév polgármesterével és Nyírő Andrással, a Virágzó Kesztölc Egyesület elnökével beszélgettünk a natúrparkról.