A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!

A versenyen csak természetes anyagokat használhatnak a versenyzők, mesterséges ételízesítők hozzáadása nélkül. A hús marha vagy sertés lehet. A főzőhelyeket a főzés kezdetekor 8 órától lehet elfoglalni. A főzéshez egy sörasztalt 2 paddal és egy zsák fát biztosít az önkormányzat, amennyiben igényt tart rá a csapat.

Jelentkezés a főzőversenyre 2019. május 20-áig, hétfőig lehet a 06-30-505-4594-es telefonszámon, vagy a muvhaz@kesztolc.hu e-mail címen.

Eredményhirdetés tervezett időpontja kb. 13.30

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.