Kicsit több mint egy hónap és eljön a várva várt kesztölci Csillaghullás Fesztivál. Sorra vesszük a fellépőket és előadókat. Elsőként Kara Donáttal beszélgettünk, aki kellően vicces válaszaival megnevetteti az olvasókat.

Mi a nevetek és a formációtok neve?

Jómagam Kara Donát, a társam pedig Kara Dávid. Don.öcs, valamint Donci és Elektro Öcsi néven vagyunk megtalálhatóak.

Van saját stúdiótok, illetve hol szoktatok játszani?

Zenélni leginkább a stúdiónkban szoktunk, amely kellően közel található a Mónika és a Faház „műintézményekhez”. A lila fény odavezet bárkit!

Adtatok már ki lemezt? Hol találkozhatunk a zenétekkel?

Zenekarunk számos neves kiadóval van kapcsolatban jelen pillanatban is J, egyelőre pedig keressük a legmegfelelőbb megjelenési platformot. Zenéink a Twitch és YouTube szolgáltatóknál érhetők el.

Milyen zenéket játszotok?

Melodikus indusztriál, metál, helyenként fúziós raggae és christian rock felütéssel.

Hogyan és mivel készültök a Csillaghullás Fesztiválra?

Felkészültünk a több tízezres tömeg fogadására és szórakoztatására J. Számunkra elsődleges cél, hogy a tisztelt és megbecsült Közönségünk jó szájízzel térjen haza.

Hány órakor fogtok zenélni az augusztus 10-ei fesztiválon?

Zárásként, 22 órától „Villamos csillaghullás: táncolj Kesztölc!” címmel várjuk az érdeklődőket.

Nem utolsó sorban, szerettek Kesztölcön élni?

Igen, itt születtünk és élünk azóta is kisebb megszakításokkal, de végül a hegyek és szellemek visszatereltek kicsiny köztársaságunkba.

Olvasta már?

Vég Liza Borka Kesztölcön született

Vég Liza Borka 2019. augusztus 4-én született. Elmondhatjuk, hogy neki a születése helye Kesztölc, hiszen otthon született meg a gyermek. Horváth Helgával Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is megkóstolható Magyarország Tortája

A Boldogasszony csipkéje, Tóth Norbert, a dunaföldvári Tóth Cukrászda cukrászmesterének alkotása nyerte idén a Magyarország Tortája díjat. A tehetséges fiatal cukrász az elmúlt évek döntőinek rendszeres résztvevője, a tavalyi évben bronzérmet nyer...