Kicsit több mint egy hónap és eljön a várva várt kesztölci Csillaghullás Fesztivál. Sorra vesszük a fellépőket és előadókat. Elsőként Kara Donáttal beszélgettünk, aki kellően vicces válaszaival megnevetteti az olvasókat.

Mi a nevetek és a formációtok neve?

Jómagam Kara Donát, a társam pedig Kara Dávid. Don.öcs, valamint Donci és Elektro Öcsi néven vagyunk megtalálhatóak.

Van saját stúdiótok, illetve hol szoktatok játszani?

Zenélni leginkább a stúdiónkban szoktunk, amely kellően közel található a Mónika és a Faház „műintézményekhez”. A lila fény odavezet bárkit!

Adtatok már ki lemezt? Hol találkozhatunk a zenétekkel?

Zenekarunk számos neves kiadóval van kapcsolatban jelen pillanatban is J, egyelőre pedig keressük a legmegfelelőbb megjelenési platformot. Zenéink a Twitch és YouTube szolgáltatóknál érhetők el.

Milyen zenéket játszotok?

Melodikus indusztriál, metál, helyenként fúziós raggae és christian rock felütéssel.

Hogyan és mivel készültök a Csillaghullás Fesztiválra?

Felkészültünk a több tízezres tömeg fogadására és szórakoztatására J. Számunkra elsődleges cél, hogy a tisztelt és megbecsült Közönségünk jó szájízzel térjen haza.

Hány órakor fogtok zenélni az augusztus 10-ei fesztiválon?

Zárásként, 22 órától „Villamos csillaghullás: táncolj Kesztölc!” címmel várjuk az érdeklődőket.

Nem utolsó sorban, szerettek Kesztölcön élni?

Igen, itt születtünk és élünk azóta is kisebb megszakításokkal, de végül a hegyek és szellemek visszatereltek kicsiny köztársaságunkba.

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!