Szombaton jótékonysági retro disco lesz a művelődési házban! A felajánlásokról Nagyváriné Radovics Angelikával beszélgettünk!

A jótékonysági retro disco bevételét ezúttal kik kapják?

A batyus jellegű buli bevételét a Kesztölci Óvodáért és Óvodásaiért Alapítvány kapja meg. A belépőjegy: 2.500 Ft. Jegyek elővételben (Infóvonal: +36 30 455 5029) és a helyszínen is kaphatók!

Az alapítvány a bevételt mire szeretné költeni?

Több ötlet is felmerült az idén, bevételtől függően szeretnénk mászókát a kicsiknek, a nagyoknak pedig mászófalat az udvarra, valamint sófalat a nagycsoportba.

Kiktől érkezett felajánlás tombolára?

Szerencsére nagyon sok felajánlást kaptunk, ezért érdemes mindenkinek tombolát vásárolnia. Az eddigi felajánlók:  Kara Árnyékolástechnika, Kesztölc Község Önkormányzata, Tóth Tibor (festmény), CBA, Gyulai Zsuzsanna (festmény), Sági-Hajagos Anita, Centrál Motor-Auto Szervíz Bt, Réka szépségszalon, Faház söröző, Nádasi Katinka, Valek Tímea (családi fotózás), Pajor Éva, Mihov-Pánczél Mariann, Maksainé Erika, Nádasi Zsuzsanna, Németh Adrienn, Hubacsek Edit, Kara Zoltánné, Péter Anikó, Boros Ildikó, Márti virág, Mária papír, Selyemgubó, Papírsárkány, Rácz Papp Adrienn, Scherlein- Gyurcsó Krisztina, Marika zöldséges. Ezekből lesznek ajándék kosarak, 2 szép festmény, ajándék utalványok, ital, dísztárgyak, kozmetikumok. Fődíj egy 50.000 Ft-os (meglepetés) utalvány (egy helyi vállalkozó felajánlása).

Továbbra is vártok felajánlásokat?

Igen! Egészen szombatig még várjuk a felajánlásokat, akár támogatójegy formájában!

Április 27-én, szombaton 20 órától mindenkit várunk egy kis kikapcsolódásra a kesztölci művelődési házba! A jó hangulatról ezúttal Dj. Böri gondoskodik!

Olvasta már?

Csillaghulláson a Négyesmetró Zenekar

Az augusztusi Csillaghullás Minifesztiválon a Négyesmetró Zenekar biztosítja a jó hangulatot. Salánki Gáborral, a zenekar szaxofonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is igényelhető a falusi CSOK

Május 13-án, hétfőn jelent meg a Magyar közlönyben, a Magyar Falu Program keretében 2019. július 1-jén induló a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályai. A kedvezményt a kesztölci lak...

Bográcsgulyásfőző-verseny

A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!