Nemesi Mihály, Kesztölc belterületi vadászának felhívása!

Az afrikai sertéspestis miatt Budakeszi 60 km-es körzetében vörös veszélyességi kockázati zóna került kijelölésre. A lakosság felé az a kérés, hogy az elhullott vaddisznó tetemek feltalálása helyét jelentsék a Nébih felé. Illetve a megelőzés részeként érdemes túrázás után fertőtleníteni a lábbeliket és ruházatot hogy a házi sertések ne kapják el a kórt. A kór csak a sertésfajtákra veszélyes. A vadászati hatóságok külön intézkedéseket tesznek a kialakult helyzet miatt.

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!