Fogászati asszisztenst keres a kesztölci fogorvosi praxis, heti három munkanapra.

Várják pályakezdők jelentkezését is, illetve olyan betanulókat, akik még nem dolgoztak a szakmában. Szép környezetben, megfelelő felszereléssel rendelkező orvosi rendelőben!

Munkavégzés helye: Kesztölc, Egészségház.
Munkaidő: heti 3 munkanap.
Bérezés: versenyképes fizetés.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a fogaszatiallaskesztolc@gmail.com e-mail címen, illetve a +36 70 413 0859-es telefonszámon lehet!

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.