Így készült a hurka és a kolbász az Ádventi vásárra.
Kitzing Tamás kesztölci hentes irányította a munkákat. A nap hőse a legfiatalabb munkaerő, Szivek Máté volt, aki a felnőtteket is lekörözte serénységben. A falu disznója a 132 kilós volt. A hurkát, kolbászt az Ádventi vásáron ették meg a kesztölciek.
A galéria nagyobb méretű képeinek megnyitásához kattintson az alábbi fotókra. Lapozásához használhajta a navigációs nyilakat, valamint billentyűzetének jobb és bal gombját.

20161218_084826.jpg

20161218_084722.jpg

20161218_082547.jpg

20161218_091010.jpg

20161218_082942.jpg

20161218_082619.jpg

20161218_082522.jpg

20161218_081229.jpg

20161218_082515.jpg

20161218_082511.jpg

20161218_081355.jpg

20161218_081310.jpg

20161218_081307.jpg

20161218_081301.jpg

20161218_081258.jpg

20161218_081252.jpg

20161218_081243.jpg

20161218_081234.jpg