Barta Nikolett nemrégiben költözött párjával Kesztölcre. Megszerette a települést, a gyermekek pedig a kedvencei. Kisördög Őrző néven nyitott gyermekmegőrzőt falunkban.

Nikolett elmondta, hogy Kesztölcön a Klement utcában alakított ki egy játszószobát, ami a Kisördög Őrző nevet kapta. Várja azon szülők érdeklődését, akik szeretnének kicsit kikapcsolódni, vagy nyugodtan ügyeket intézni.

Előre egyeztetett időpontban - hétköznapokon reggeltől akár éjjelig - van lehetőség igénybe venni gyermekfelvigyázó szolgáltatást.

A kisgyermekkortól kezdve a kisiskolás korig be lehet jelentkezni, legyen szó 1-2 óráról, vagy egész napról. „Az itt eltöltött időt igyekszünk sok játékkal kitölteni, ha az időjárás engedi, a szabadba is kimegyünk, és alkalmanként szeretnék kézműves foglalkozásokat is beépíteni. Mindemellett egyszerre több gyermeket is tudok fogadni” – tette hozzá Nikolett.

Érdeklődni a Kisördög Őrző facebook oldalán (https://www.facebook.com/kisordogorzo/), vagy a kisordogorzo@gmail.com e-mail címen lehet. Igyekszik minél előbb, de legkésőbb 24 órán belül válaszolni. Nikolett elmondta, hogy a nagy érdeklődés miatt minden esetben érdemes időben helyet foglalni.

Nikolett egyébként szabadidejében igazán extrém sportot űz, a kerékpározás egy modern szakágát, a triált választotta. 2017-ben pedig a triál szakágban Budapesten az év sportoljának választották!

Olvasta már?

Csillaghulláson a Négyesmetró Zenekar

Az augusztusi Csillaghullás Minifesztiválon a Négyesmetró Zenekar biztosítja a jó hangulatot. Salánki Gáborral, a zenekar szaxofonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is igényelhető a falusi CSOK

Május 13-án, hétfőn jelent meg a Magyar közlönyben, a Magyar Falu Program keretében 2019. július 1-jén induló a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályai. A kedvezményt a kesztölci lak...

Bográcsgulyásfőző-verseny

A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!