Kesztölc Kestúc

keresés

Április 9-én lesz a második tavaszi szemétgyűjtés Kesztölcön! A tavalyi akció során több mint száz kesztölci 17 tonna szemetet gyűjtött össze. Az akciót az Önkormányzat is támogatta szemeteszacskókkal. Az idei szemétgyűjtésről ezt írja Bodor Gréta a Facebookon: 

"Közhírré tétetik! Április 09.-én nagy kesztölci szemétszedés .Kérek minden kicsit és nagyot , hogy írja be a naptárba és jöjjön el. Hamarosan kiírom a vezetők nevét és a helyszíneket.Este SZALONNÁT SÜTÜNK :)

Kérlek jelezzétek hogyan tudtok segíteni. Zsákok , kesztyűk , kisteherautók. 06306979279. Gréta és Gergő."

"Az a nagy ötletünk támadt az idei plakát kapcsán, hogy gyerekek rajzaiból készülhetnének. Ezen felbuzdulva egy rajzpályázatot szeretnénk meghirdetni a szemétgyűjtésen résztvevő gyerekek számára, 12 éves korig. A beérkezett rajzokat kitesszük az esemény oldalára szavazásra név nélkül és a négy legjobban kedvelt rajzból készítjük majd el a plakátokat. A legjobb négy rajz készítője jutalomban részesül, ami nem más, mint a Péter és a Farkas gyerek előadásra 4 db jegy Április 24. 11.00. Kaméleon utazások felajánlásából. Legyetek szívesek tájékoztatni a gyerekeket erről a lehetőségről. A beérkezési határidő: 2016 Március 21.

Köszönettel: Gréta és Gergő

A Rajzokat hozzám (Gergő) kellene eljuttatni a megadott határidőig. A rajzokra Március 22-től lehet szavazni. Arra szeretnék kérni mindenkit hogy a rajz készítőjének a neve a hátoldalra kerüljön rá, elérhetőséggel együtt."

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.