2016 március 22-én megkezdődik a hagyományos„Kara Lajos Kupa” Asztalitenisz verseny! Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti ezt a sportot, függetlenül a játéktudásától, mivel itt a mozgás a fontos és nem kizárólag az eredmény.

Tisztelt kesztölci mozogni vágyók!

2016 március 22-én megkezdődik a hagyományos „Kara Lajos Kupa” Asztalitenisz verseny!

Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti ezt a sportot, függetlenül a játéktudásától, mivel itt a mozgás a fontos és nem kizárólag az eredmény.

Az alábbi kategóriákban lehet indulni:  
8- 14 éves korig Serdülők
14- 18 éves korig Ifjúsági 
18- 40 éves korig Felnőtt
40- év felett  Veterán

Jelentkezni lehet: a Művelődési Házban Kedd és Csütörtök 16.00-tól 20.00-ig. Telefonon Bakos György +36-20-595-67-31 E-mail gbakos@freemail.hu Jelentkezést a verseny ideje alatt 2016. április 05-ig is elfogadunk.

Érdeklődőket és szurkolókat is szívesen látunk! Mindenkinek sok sikert kívánunk a játékhoz !

Kesztölci Önkormányzat, Szlovák Önkormányzat, Művelődési Ház és Bakos György

 

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán. 

Új „Megyénk körül megyünk körül” pályázat

Tisztelt Lakosaink! A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – a sikeres „Megyénk körül megyünk körül” c. projekt folytatásaként egy új pályázat indítását tervezi. A pályázat összeállításához szükségük van az alábbi kérdőíves f...