A Kesztölci Önkormányzat megállapodást kötött a Kinizsi 100 túramozgalom szervezőivel arról, hogy a hagyományos teljesítménytúra idén szervezettebben, rendezettebben vonuljon át a falun. 

Az Önkomrányzat a megállapodás keretében vállalja, hogy frissítőpontot hoz létre Csurgón a buszmegállóval szembeni Erzsébet parkban, ivóvizet biztosít a túrázóknak, rendezi a szemétszedést és speciális fényképezkedési lehetőséget biztosít. A Kinizsi 100 teljesítménytúra szervezői vállalják, hogy kiadványaikban, honlapjukon feltüntetik Kesztölcöt a támogatók között.

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán. 

Új „Megyénk körül megyünk körül” pályázat

Tisztelt Lakosaink! A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – a sikeres „Megyénk körül megyünk körül” c. projekt folytatásaként egy új pályázat indítását tervezi. A pályázat összeállításához szükségük van az alábbi kérdőíves f...