Nálunk is bemutató órán vehettek részt a helyi és környékbeli pedagógusok, érdeklődők az Így tedd rá! program jóvoltából.

2016. április 1-én a kesztölci Művelődési Házba is elhozta ingyenes országjáró programját az Így tedd rá! roadshow. Közel 80 résztvevő képezte magát a három órás rendezvényen Nagy Ágnes és Tatár Péter oktatók vezetésével. A program tavaly ősszel indult útjára és már több mint száz helyszínen jártak. Hetente öt alkalommal határon innen és túl ismertetik meg a pedagógusokkal és családokkal, érdeklődőkkel néptáncmódszertani ötleteiket, tanácsaikat. A foglalkozásokon olyan gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a résztvevők, melyet a mindennapokban kamatoztatni tudnak.

Olvasta már?

Értékes nyeremények a tombolán!

Szombaton jótékonysági retro disco lesz a művelődési házban! A felajánlásokról Nagyváriné Radovics Angelikával beszélgettünk!

Felhívás földterület rendezésre

Többen jelezték Kesztölcön is, hogy felhívást kaptak a katasztrófavédelemtől, hogy tegyék rendbe a földterületüket. Az felhívás okáról Siska Gábort, illetve a katasztrófavédelmi igazgatóságot kérdeztük.

Védett állatok a kertünkben

A természet körbeölel minket a kertben és a ház körül is. Némelyikről nem is tudjuk, hogy mekkora eszmei értéket képvisel, hiszen olyan gyakorisággal találkozunk velük. Nézzük, mikkel találkozhatunk az udvarunkon.