A Szivek Pince is részt vesz a legérdekesebb magyar borok londoni fesztiválján június 17-18 között.

12 hazai borászat mutatkozik be a nyáron Londonban, köztük lesz a Szivek Pince is. Az Emerging Wine Festival nevű rendezvényen hazai zenekarok és sztárok is fellépnek. 

Szivek Peti a Facebookon titokzatosan így jelentette be az eseményt: "Óriási hírünk van! A Szivek Pince bemutatkozhat nyáron Londonban, az I. Londoni Borfesztiválon!!! De hogy melyik legyen az a 4 bor, amivel a legjobban megmutathatjuk Angliában a Pilis zamatát, abba Ti is beleszólhattok! Hogy miként, azt hamarosan eláruljuk! Addig egy jótanács: ne csinálj programot április 23-án estére!"

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.