A Szivek Pince is részt vesz a legérdekesebb magyar borok londoni fesztiválján június 17-18 között.

12 hazai borászat mutatkozik be a nyáron Londonban, köztük lesz a Szivek Pince is. Az Emerging Wine Festival nevű rendezvényen hazai zenekarok és sztárok is fellépnek. 

Szivek Peti a Facebookon titokzatosan így jelentette be az eseményt: "Óriási hírünk van! A Szivek Pince bemutatkozhat nyáron Londonban, az I. Londoni Borfesztiválon!!! De hogy melyik legyen az a 4 bor, amivel a legjobban megmutathatjuk Angliában a Pilis zamatát, abba Ti is beleszólhattok! Hogy miként, azt hamarosan eláruljuk! Addig egy jótanács: ne csinálj programot április 23-án estére!"

Olvasta már?

Értékes nyeremények a tombolán!

Szombaton jótékonysági retro disco lesz a művelődési házban! A felajánlásokról Nagyváriné Radovics Angelikával beszélgettünk!

Felhívás földterület rendezésre

Többen jelezték Kesztölcön is, hogy felhívást kaptak a katasztrófavédelemtől, hogy tegyék rendbe a földterületüket. Az felhívás okáról Siska Gábort, illetve a katasztrófavédelmi igazgatóságot kérdeztük.

Védett állatok a kertünkben

A természet körbeölel minket a kertben és a ház körül is. Némelyikről nem is tudjuk, hogy mekkora eszmei értéket képvisel, hiszen olyan gyakorisággal találkozunk velük. Nézzük, mikkel találkozhatunk az udvarunkon.