Idén is "Lélekvirágok" kiállítás a Községi Klubban.

Immár XIV. alkalommal kerül megrendezésre községünkben a "Lélekvirágok" című kiállítás, melyen a helyi alkotók mutatkoznak be munkáikkal. A tárlatra látogatók rendkívül színes palettával találkozhatnak. Szabó Sándor festményei, grafikák, fonott kosarak, kancsók, foltvarrással készült kézimunkák, Pelczer Ági ékszerei, keresztszemes képek, ötvös munkák is megtekinthetők a Községi Klubban. A kiállítás megnyitója 2016. április 14-én, csütörtökön 18.00-kor lesz. A tárlat április 14. és 24. között tekinthető meg.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.