Idén is "Lélekvirágok" kiállítás a Községi Klubban.

Immár XIV. alkalommal kerül megrendezésre községünkben a "Lélekvirágok" című kiállítás, melyen a helyi alkotók mutatkoznak be munkáikkal. A tárlatra látogatók rendkívül színes palettával találkozhatnak. Szabó Sándor festményei, grafikák, fonott kosarak, kancsók, foltvarrással készült kézimunkák, Pelczer Ági ékszerei, keresztszemes képek, ötvös munkák is megtekinthetők a Községi Klubban. A kiállítás megnyitója 2016. április 14-én, csütörtökön 18.00-kor lesz. A tárlat április 14. és 24. között tekinthető meg.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Olvasta már?

Értékes nyeremények a tombolán!

Szombaton jótékonysági retro disco lesz a művelődési házban! A felajánlásokról Nagyváriné Radovics Angelikával beszélgettünk!

Felhívás földterület rendezésre

Többen jelezték Kesztölcön is, hogy felhívást kaptak a katasztrófavédelemtől, hogy tegyék rendbe a földterületüket. Az felhívás okáról Siska Gábort, illetve a katasztrófavédelmi igazgatóságot kérdeztük.

Védett állatok a kertünkben

A természet körbeölel minket a kertben és a ház körül is. Némelyikről nem is tudjuk, hogy mekkora eszmei értéket képvisel, hiszen olyan gyakorisággal találkozunk velük. Nézzük, mikkel találkozhatunk az udvarunkon.