A Kesztölci Polgármesteri Hivatal 2019. augusztus 21. és 23. között igazgatási szünetet tart!

Értesítem Kesztölc község lakosságát, hogy 2019. augusztus 21-től 2019. augusztus 23-ig a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünetet tart. Ezen időszak alatt a hivatal zárva tart. Sürgősségi anyakönyvi ügyelet a +36 30 455 31 90-es telefonszámon érhető el. Lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyek intézése a dorogi kormányablakban (okmányiroda). A helyi önkormányzati választással kapcsolatosügyelet a zárva tartás alatt zavartalanul működik.

Bognárné dr. Solymoskövi Veronika sk.
jegyző

Olvasta már?

Radovics Józsefné 90 éves

Családja körében ünnepelte 90. születésnapját Radovics Józsefné. A jó hangulatú ünnepségen a képviselő-testület tagjai átadták a jubileumi oklevelet és az önkormányzat ajándékait.

Mihov-Pánczél Marianna Komárom-Esztergom Megye kézművese

A tatabányai Vértes Agorájában tartotta ünnepi közgyűlését a megyei önkormányzat - a nagyszabású gálán 23 kitüntetést adtak át. Mihov-Pánczél Marianna kiváló munkáját a Komárom-Esztergom Megye kézművese díjjal ismerték el!

Pilisi Sziklák Natúrpark

Szeptember 25-én, ünnepélyes keretek között alakul meg a Pilisi Sziklák Natúrpark. Kosztkáné Rokolya Bernadettel, Piliscsév polgármesterével és Nyírő Andrással, a Virágzó Kesztölc Egyesület elnökével beszélgettünk a natúrparkról.