Tegnap kutyatámadás érte a Fidesz egyik aktivistáját Kesztölcön. Vöröskői István polgármester az eset kapcsán a kutyatartás szabályainak további szigorítását igérte, és a támadás áldozatának jobbulást kíván és gyorssegítséget ajánl fel.

Mint arról az Index is beszámolt, Kesztölcön kutyatámadás áldozata lett a Fidesz egyik aktivistája. Vöröskői István az eset kapcsán sajnálatát fejezte ki az áldozatnak, és kijelentette, hogy tovább fogják szigorítani a kutyatartás szabályait Kesztölcön. 

Korábban az Önkormányzat szerződést kötött a gyepmesterrel. Most  a polgármester kezdeményezi, hogy a falugondnokkal és az állatorvossal együttműködve szigorítsák az állattartás szabályait, hogy a jövőben ilyen eset ne fordulhasson elő.

Vöröskői István polgármester az Önkormányzat nevében a támadás áldozatának minél előbbi felépülést kíván, és családjának támogatást nyújt.

Olvasta már?

Vég Liza Borka Kesztölcön született

Vég Liza Borka 2019. augusztus 4-én született. Elmondhatjuk, hogy neki a születése helye Kesztölc, hiszen otthon született meg a gyermek. Horváth Helgával Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is megkóstolható Magyarország Tortája

A Boldogasszony csipkéje, Tóth Norbert, a dunaföldvári Tóth Cukrászda cukrászmesterének alkotása nyerte idén a Magyarország Tortája díjat. A tehetséges fiatal cukrász az elmúlt évek döntőinek rendszeres résztvevője, a tavalyi évben bronzérmet nyer...