Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek!

(Wass Albert)

Kedves Kesztölciek!

Advent második vasárnapja a bronzvasárnap a reményhez kötődik - ez most különösen aktuális. Miben reménykedünk? S mit teszünk meg reményeink, vágyaink valósággá váltásáért? A remény azt jelenti, hogy bízunk, bizakodunk akár a lehetetlenben, akár a csodában.  Várjuk, történjen velünk valami jó dolog, pozitív fordulat az életünkben. Normális körülmények között minden ember másban reménykedik. A jelen viszont más helyzetet teremtett. Lett bennünk egy közös vágy, ami folyamatos reményt kelt bennünk: a lehető legkevesebb veszteséggel kerüljük el a járvány okozta helyzetet.

Reménykedünk abban, hogy az első Adventi vasárnap szimbóluma a Hit segíti a második Adventi vasárnap szimbólumát a Reményt.

Érdemes gyertyagyújtás után végig gondolni álmainkat, vágyainkat és céljainkat. Ezen a napon nagyobb energiát adhatunk a megvalósulásuknak, persze csak akkor, ha tiszta szívből kívánjuk a valóra válásukat!

Kedves Kesztölciek! Kívánok mindenkinek a faluban szép, békés karácsonyváró Adventi vasárnapot.

                                                                                     

Farkas Krisztina

                                                                                                           polgármester

Olvasta már?

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a cipős doboz akció szervezőinek és adományozóinak azt a rengeteg ajándékot, mellyel szebbé tehetjük a községünkben élő rászoruló gyer...