Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek!

(Wass Albert)

Kedves Kesztölciek!

Advent második vasárnapja a bronzvasárnap a reményhez kötődik - ez most különösen aktuális. Miben reménykedünk? S mit teszünk meg reményeink, vágyaink valósággá váltásáért? A remény azt jelenti, hogy bízunk, bizakodunk akár a lehetetlenben, akár a csodában.  Várjuk, történjen velünk valami jó dolog, pozitív fordulat az életünkben. Normális körülmények között minden ember másban reménykedik. A jelen viszont más helyzetet teremtett. Lett bennünk egy közös vágy, ami folyamatos reményt kelt bennünk: a lehető legkevesebb veszteséggel kerüljük el a járvány okozta helyzetet.

Reménykedünk abban, hogy az első Adventi vasárnap szimbóluma a Hit segíti a második Adventi vasárnap szimbólumát a Reményt.

Érdemes gyertyagyújtás után végig gondolni álmainkat, vágyainkat és céljainkat. Ezen a napon nagyobb energiát adhatunk a megvalósulásuknak, persze csak akkor, ha tiszta szívből kívánjuk a valóra válásukat!

Kedves Kesztölciek! Kívánok mindenkinek a faluban szép, békés karácsonyváró Adventi vasárnapot.

                                                                                     

Farkas Krisztina

                                                                                                           polgármester

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán. 

Új „Megyénk körül megyünk körül” pályázat

Tisztelt Lakosaink! A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – a sikeres „Megyénk körül megyünk körül” c. projekt folytatásaként egy új pályázat indítását tervezi. A pályázat összeállításához szükségük van az alábbi kérdőíves f...