Kesztölc Község Önkormányzata és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat nevében hosszú, boldog életet és jó egézséget kívánunk ! - olvashatták a 70 év fölöttiek, akik most a járványveszély miatt az elmaradt szokásos műsoros vacsora helyett házhoz szállított kis ajándékkal emlékezett meg a falu idős embereiről. A férfiak egy üveg bort, az asszonyok pedig egy doboz teát és egy táskát kaptak a szép kísérőkártya mellé.

És ami igazán örömteli meglepetés, az a vászonból készült táska. ami egyrészt nagyon praktikus, emellett pedig emlékbe is maradandó. Idősek napja - Kesztölc 2020 van a táskára írva, középen egy szív alak, amiben az alábbiak olvashatók . "Bár elmúltam hetven, Vásárlási kedvem töretlen.Ezt a táskát azért kaptam, hogy korom le ne tagadjam! És köszönet mindenkinek,aki a táskát tölti meg." Ezért tényleg köszönet az Önkormányzatnak, hogy ily módon megemlékeztek az idősekről, evvel a valóban egyedi ajándékkal.

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán. 

Új „Megyénk körül megyünk körül” pályázat

Tisztelt Lakosaink! A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – a sikeres „Megyénk körül megyünk körül” c. projekt folytatásaként egy új pályázat indítását tervezi. A pályázat összeállításához szükségük van az alábbi kérdőíves f...