Kesztölc Község Önkormányzata és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat nevében hosszú, boldog életet és jó egézséget kívánunk ! - olvashatták a 70 év fölöttiek, akik most a járványveszély miatt az elmaradt szokásos műsoros vacsora helyett házhoz szállított kis ajándékkal emlékezett meg a falu idős embereiről. A férfiak egy üveg bort, az asszonyok pedig egy doboz teát és egy táskát kaptak a szép kísérőkártya mellé.

És ami igazán örömteli meglepetés, az a vászonból készült táska. ami egyrészt nagyon praktikus, emellett pedig emlékbe is maradandó. Idősek napja - Kesztölc 2020 van a táskára írva, középen egy szív alak, amiben az alábbiak olvashatók . "Bár elmúltam hetven, Vásárlási kedvem töretlen.Ezt a táskát azért kaptam, hogy korom le ne tagadjam! És köszönet mindenkinek,aki a táskát tölti meg." Ezért tényleg köszönet az Önkormányzatnak, hogy ily módon megemlékeztek az idősekről, evvel a valóban egyedi ajándékkal.

Olvasta már?

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a cipős doboz akció szervezőinek és adományozóinak azt a rengeteg ajándékot, mellyel szebbé tehetjük a községünkben élő rászoruló gyer...